Enthousiast| Conceptueel | Commercieel | Onderzoekend | Klantgericht | Toegankelijk

Identiteit: dynamisch, krachtig en informeel                                      Identiteit: Lokaal en toegankelijk 

HET GEZICHT VAN JE BEDRIJF
Als bedrijf wil je aan de buitenwereld laten zien waar je voor staat. Het interieur van een ruimte of gebouw speelt hierbij een belangrijke rol. Interieurontwerper Marlies Thomassen maakt interieurs die de identiteit van bedrijven duidelijk laat zien. Ze doet grondig onderzoek naar de achtergronden en vertaalt vervolgens belangrijke elementen naar een ruimtelijk ontwerp.
Daarnaast kijkt Marlies goed hoe mensen zich door de ruimte bewegen en waar zij de ruimte voor gebruiken. Een ruimte moet goed voelen en prettig zijn in gebruik. Dit draagt bij aan een positieve beleving van de bezoeker en verhoogde productiviteit en werkplezier van de werknemers.
 
 
COMMERCIEEL & CREATIEF
Naast een creatieve geest en ontwerptalent, beschikt MarliesThomassen over een sterk commercieel inzicht. Binnen een interieurontwerp project is zij bekwaam in:
·      Selecteren van uitvoerende partijen
·      Offertes onderhandelen
·      Uitvoeringsbegeleiding
Voordat Marlies in 2013 startte met Marlies Thomassen Interieurontwerp, werkte zij jaren als inkoper bij een multinational. Eerder heeft zij in binnen- en buitenland marktonderzoeken opgezet en uitgevoerd voor verscheidene bedrijven en instanties.
 
Het selecteren van uitvoerende partijen en het onderhandelen van offertes bespaart opdrachtgevers veel tijd en moeite. Daarnaast is dit voor sommige opdrachtgevers geen kernactiviteit. Door slim te selecteren betaalt dit zich nagenoeg altijd terug.
 
 
MARLIES
Marlies Thomassen heeft een aantal jaar commerciële ervaring opgedaan binnen het bedrijfsleven als inkoper en besloot in 2010 om te gaan doen wat zij het liefste doet: interieurs en meubels ontwerpen! Zij heeft een 3-jarige opleiding Interieurvormgeving succesvol afgerond en parallel hieraan werkervaring opgebouwd in de sector. Ontwerpen en ondernemen is voor Marlies de perfecte combinatie!
Marlies kenmerkt zich door haar toewijding en enthousiasme. Ze luistert goed naar klanten en leeft zich in. Daarnaast legt zij gemakkelijk contact met mensen uit verschillende vakgebieden. Wat Marlies verder motiveert? Dat haar ontwerpen voor een breed publiek zichtbaar zijn en dat veel mensen er enthousiast gebruik van maken.

Back to Top